
CAVIMARE FACTAT
CAVIMARE FACTAT
CAVIMARE Merileväkaviaari kerätään merenpohjasta ja valmistetaan
merilevästä. Merilevässä ei ole eläinperäisiä ainesosia, vaan se on täynnä
kasviperäisiä ainesosia. Merilevä kuivataan ja jauhetaan. Tämän jälkeen jauhe
käsitellään suolalla, mausteilla, vedellä ja sitruunahapolla, jotka kaikki
tiputetaan nesteeseen. Lopputuloksesta tulee kateuden arvoisia helmiä.
Cavimare merileväkaviaaria on saatavilla useissa eri
makuissa maustamaan ruokaasi. Mm. Punainen, musta, punainen valkosipuli, musta
valkosipuli, vegan. wasabi, tryffeli ym. Merileväkaviaari on muun muassa vaihtoehto
rasvakalan, turskan ja taimenen mädille. Mutta merileväkaviaaria on saatavilla
myös muissa mauissa kuin kalanmauissa – wasabi on yksi niistä
Merileväkaviaarin syömisen hyödyt
Merileväkaviaarilla on useita etuja. Se ei ole vain kestävä
tuote, vaan myös kehosi hyötyy siitä. Tutustu joihinkin upeisiin etuihin alta
ja siihen, miksi sinun kannattaa harkita merileväkaviaarin käyttöä
ruoanlaitossa ensi kerralla.
Merileväkaviaarin luonnolliset hyödyt
Turvaa tulevat kalakannat, luonnon monimuotoisuuden ja
meriekosysteemi. Cavimare on valmistettu kestävästi pyydetystä merilevästä aasiasta.
Raaka-aine toimiteen Saksaan jossa merilevä luokitellaan. Paras osa tulee meidän tehtaalle, jossa se jalostetaan Cavimare-tuotteeksi.
Hyötyjä kehollesi:
Terveellisiä mikroravinteita ja turvallisia säilöntäaineita
- Kolesteroliton
- Vähärasvainen
- Vähäsuolainen
Muita syitä kokeilla merileväkaviaaria:
- Merileväkaviaari voi täydellisesti korvata kalakaviaarin ja kalanmädin
- Ei ainoastaan tuote vegaaneille ja kasvissyöjille, koska sillä on loistava maku ja koostumus
- Piristää lautasta, sekä lämpimiä että kylmiä ruokia
- Voidaan käyttää useammalla tavalla kuin kaviaaria
- Pitkä säilyvyysaika, jopa kolme kuukautta avaamisen jälkeen
- Ei tarvitse jäähdytystä tai pakastusta
- Ei härskiinny, koska se ei sisällä kalaöljyä
- Valmistettu vain luonnollisista väriaineista
- Ei värjää muita ruokia kuten kalakaviaari
AITO CAVIAR:
Kalakaviaarin syömisen haitat
Mustaa kaviaaria pidetään monien mielestä ainutlaatuisena ja herkkänä. Mutta kaviaarin, eli kalanmädin, pyynnillä on hintansa. Valtameret ja meret ovat ylikalastettuja suuren kysynnän vuoksi.
Tämä johtaa meriekosysteemien tuhoutumiseen, kun valtameret saastuvat, kalat kärsivät metalleista ja öljystä, merenelävät ja niiden eläimet hajoavat, muutamia ongelmia mainitakseni. Merielämän ja tämän biologisen monimuotoisuuden vähenemistä ei voida korvata.
Kaviaari ei ole kestävää ruokaa.
Kalan tai muiden raskasmetalleja sisältävien merenelävien syöminen voi myös vahingoittaa ihmiskehoa, mukaan lukien vaurioittaa ja muuttaa elimiä.
Yhteenveto
Merileväkaviaari on tapa huolehtia ruoasta, planeetasta ja terveydestä. Erinomaisen maun ja koostumuksen ansiosta merileväkaviaari tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Merilevän valinta ei ole vain vegaaneille ja kasvissyöjille, vaan se on myös niille, jotka välittävät ympäristöstä, rakastavat kokeiluja ja haluavat nauttia upeasta ruokailukokemuksesta.
Syömällä merileväkaviaaria voit auttaa pienentämään hiilijalanjälkeäsi.


