CAVIMARE FACTAT

CAVIMARE FACTAT

CAVIMARE Merileväkaviaari kerätään merenpohjasta ja valmistetaan merilevästä. Merilevässä ei ole eläinperäisiä ainesosia, vaan se on täynnä kasviperäisiä ainesosia. Merilevä kuivataan ja jauhetaan. Tämän jälkeen jauhe käsitellään suolalla, mausteilla, vedellä ja sitruunahapolla, jotka kaikki tiputetaan nesteeseen. Lopputuloksesta tulee kateuden arvoisia helmiä.
Cavimare merileväkaviaaria on saatavilla useissa eri makuissa maustamaan ruokaasi. Mm. Punainen, musta, punainen valkosipuli, musta valkosipuli, vegan. wasabi, tryffeli ym. Merileväkaviaari on muun muassa vaihtoehto rasvakalan, turskan ja taimenen mädille. Mutta merileväkaviaaria on saatavilla myös muissa mauissa kuin kalanmauissa – wasabi on yksi niistä

Merileväkaviaarin syömisen hyödyt
Merileväkaviaarilla on useita etuja. Se ei ole vain kestävä tuote, vaan myös kehosi hyötyy siitä. Tutustu joihinkin upeisiin etuihin alta ja siihen, miksi sinun kannattaa harkita merileväkaviaarin käyttöä ruoanlaitossa ensi kerralla.
Merileväkaviaarin luonnolliset hyödyt
Turvaa tulevat kalakannat, luonnon monimuotoisuuden ja meriekosysteemi. Cavimare on valmistettu kestävästi pyydetystä merilevästä aasiasta.
Raaka-aine toimiteen Saksaan jossa merilevä luokitellaan. Paras osa tulee meidän tehtaalle, jossa se jalostetaan Cavimare-tuotteeksi.

Hyötyjä kehollesi:
Terveellisiä mikroravinteita ja turvallisia säilöntäaineita

  • Kolesteroliton
  • Vähärasvainen
  • Vähäsuolainen

Muita syitä kokeilla merileväkaviaaria:

  • Merileväkaviaari voi täydellisesti korvata kalakaviaarin ja kalanmädin
  • Ei ainoastaan ​​tuote vegaaneille ja kasvissyöjille, koska sillä on loistava maku ja koostumus
  • Piristää lautasta, sekä lämpimiä että kylmiä ruokia
  • Voidaan käyttää useammalla tavalla kuin kaviaaria
  • Pitkä säilyvyysaika, jopa kolme kuukautta avaamisen jälkeen
  • Ei tarvitse jäähdytystä tai pakastusta
  • Ei härskiinny, koska se ei sisällä kalaöljyä
  • Valmistettu vain luonnollisista väriaineista
  • Ei värjää muita ruokia kuten kalakaviaari

AITO CAVIAR:
Kalakaviaarin syömisen haitat Mustaa kaviaaria pidetään monien mielestä ainutlaatuisena ja herkkänä. Mutta kaviaarin, eli kalanmädin, pyynnillä on hintansa. Valtameret ja meret ovat ylikalastettuja suuren kysynnän vuoksi.
Tämä johtaa meriekosysteemien tuhoutumiseen, kun valtameret saastuvat, kalat kärsivät metalleista ja öljystä, merenelävät ja niiden eläimet hajoavat, muutamia ongelmia mainitakseni. Merielämän ja tämän biologisen monimuotoisuuden vähenemistä ei voida korvata.
Kaviaari ei ole kestävää ruokaa. Kalan tai muiden raskasmetalleja sisältävien merenelävien syöminen voi myös vahingoittaa ihmiskehoa, mukaan lukien vaurioittaa ja muuttaa elimiä.
Yhteenveto Merileväkaviaari on tapa huolehtia ruoasta, planeetasta ja terveydestä. Erinomaisen maun ja koostumuksen ansiosta merileväkaviaari tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Merilevän valinta ei ole vain vegaaneille ja kasvissyöjille, vaan se on myös niille, jotka välittävät ympäristöstä, rakastavat kokeiluja ja haluavat nauttia upeasta ruokailukokemuksesta.
Syömällä merileväkaviaaria voit auttaa pienentämään hiilijalanjälkeäsi.